Stap 2/3

Kies hier uw maat en kleur

U dient eerst de afmetingen van het product in te vullen alvorens u deze kunt bestellen!

Voor u geselecteerd:

Plisséhordeur in frame Platina zwevende uitvoering

:
9010
9001
9016
7016
8014
9005

Uw Plisséhordeur in frame Platina zwevende uitvoering

1

Binnenmaat kozijn
B0x H0mm

Totale afmeting
B80x H40mm

Aanpassen

2

Mijn maat: Horrenfabriek berekent mijn maat

Kleurkeuze: Ral 9010

Aanpassen

Uw prijs: € 0,00

U dient eerst de afmetingen van het product in te vullen alvorens u deze kunt bestellen!

Nog niet alle velden zijn ingevuld, vul deze in voordat u naar de volgende stap kunt gaan.

  • Gemaakt in Nederland
  • A-Kwaliteit horren
  • Online ondersteuning bij opmeten & plaatsen
  • Veilig online betalen

Plisséhordeur in frame Platina zwevende uitvoering

Deze hordeur is zeer sterk en uitermate geschikt voor openslaande enkele en dubbele deuren en schuifpuien, en is in 2 minuten in elkaar te zetten. Met deze hordeur kunt u uw huis ventileren en tegelijkertijd beschermen tegen insecten. Het monteren is zeer gemakkelijk d.m.v. 4 schroeven in de hoeken waarmee u de hordeur vastzet. Dit hor-frame heeft een 10 of 20mm hoge aluminium dorpel met aan 1 zijde een schuine kant. De aluminium dorpel is voorzien van afwateringssleufjes en is geschikt voor buiten. 

U kunt bij deze hordeur kiezen voor zwart of grijs geplisseerd (gevouwen) gaasdoek. Het geplisseerde horren gaasdoek is bekleed met PE (polyethyleen) over de PP (polypropyleen). Dit heeft als grote voordeel dat het dezelfde duurzaamheid behoudt bij verschillende weersomstandigheden en altijd haar vorm blijft behouden, daarnaast zorgt dit gaasdoek ook voor een erg goede ventilatie van uw woning. PP-PE-mazen kunnen worden gewassen waar polyestermazen kunnen worden afgeveegd.

De hordeur kan eenvoudig in combinatie met of op alle raamkozijnen (PVC, hout, aluminium) worden gebruikt en is zowel voor binnen als buiten te gebruiken.

Omdat het gaaspakket zwevend is, is de hordeur uitermate geschikt voor grote dubbele deuren en schuipuien. De hordeur kunt u naar alle zijde verschuiven en zit niet vast aan een zijde. Door zijn handige kader is de deur gebruikersklaar en is hierdoor uitermate geschikt voor op het kozijn montage. Eventueel kan de deur ook in het kozijn worden geplaatst maar is niet echt bedoelt hiervoor.

Montage van de deurhor:
Montage op het kozijn
Montage tussen het kozijn

De voordelen:

Chat met ons