Stap 2/3

Kies hier uw maat en kleur

U dient eerst de afmetingen van het product in te vullen alvorens u deze kunt bestellen!

Voor u geselecteerd:

Plisséhordeur in frame Platina enkele uitvoering. (28mm dik)

:
9010
9016
9001
7016
8014
9005

Uw Plisséhordeur in frame Platina enkele uitvoering. (28mm dik)

1

Binnenmaat kozijn
B0x H0mm

Totale afmeting
B0x H0mm

Aanpassen

2

Kleurkeuze: Ral 9010

Aanpassen

Uw prijs: € 0,00

U dient eerst de afmetingen van het product in te vullen alvorens u deze kunt bestellen!

Nog niet alle velden zijn ingevuld, vul deze in voordat u naar de volgende stap kunt gaan.

  • Gemaakt in Nederland
  • A-Kwaliteit horren
  • Online ondersteuning bij opmeten & plaatsen
  • Veilig online betalen

Plisséhordeur in frame Platina enkele uitvoering. (28mm dik)

Deze hordeur is zeer sterk en uitermate geschikt voor openslaande enkele en dubbele deuren en schuifpuien, en is in 2 minuten in elkaar te zetten. Met deze hordeur kunt u uw huis ventileren en tegelijkertijd beschermen tegen insecten. Het monteren is zeer gemakkelijk d.m.v. 4 schroeven in de hoeken waarmee u de hordeur vastzet. Dit horframe heeft een 10mm hoge aluminium dorpel met aan 1 zijde een schuine kant. De aluminium dorpel is standaard niet voorzien van afwateringssleufjes en is geschikt voor buiten. Deze hordeur heeft zwart geplisseerd (gevouwen) gaasdoek. Het geplisseerde horren gaasdoek is bekleed met PE (polyethyleen) over de PP (polypropyleen). Dit heeft als grote voordeel dat het dezelfde duurzaamheid behoudt bij verschillende weersomstandigheden en altijd haar vorm blijft behouden, daarnaast zorgt dit gaasdoek ook voor een erg goede ventilatie van uw woning.

Het gaasdoek is van PP-PE. Het voordeel van dit gaasdoek dat dit kan worden gewassen waar polyester gaasdoek alleen kan worden afgeveegd. De hordeur kan eenvoudig in combinatie met of op alle raamkozijnen (PVC, hout, aluminium) worden gebruikt en is zowel voor binnen als buiten te gebruiken.

Op enkele deuren kan de enkele hordeur worden gebruikt en op de dubbele of bredere deuren, schuifpuien of andere openingen kunt u de zwevende uitvoering gebruiken. De hordeur is leverbaar van links naar rechts of van rechts naar links schuivend. Door zijn handige kader is de deur gebruikersklaar en is hierdoor uitermate geschikt voor op het kozijn montage.

Er worden schroeven en afwerkdopjes bijgeleverd.

De afwerkdopjes zijn voor de bovenste hoeken. Voor de onderste gaatjes worden geen afwerkdopjes bijgeleverd.

De dorpel is van aluminium 10mm hoog en wordt standaard zonder afwateringsgaatjes geleverd. De afwateringsgaatjes zitten in de kunststof doppen aan de onderzijde.

Montage:
Op het kozijn

De voordelen:

Chat met ons