Raamdecoratie met insectenwering

Stap 1/3

Kies uw afmetingen

Bekijk hier de meetinstructies

MM
OF
CM

Vanaf 300MM tot 1400MM

MM
OF
CM

Vanaf 300MM tot 2000MM

Uw ingevoerde maten:

0 mm 0 mm

Kies hier uw hor:

PLIHO

PLIHO

Max 140 cm breed
Max 200 cm hoog
17mm frame.
Semi-transparante stof
Zwart/grijs gaas
6 standaard Ral kleuren
8 stofkleuren
Geschikt voor (dak)ramen en lichtkoepels

PLIHO met flens

PLIHO met flens

Max 140 cm breed
Max 200 cm hoog
17mm frame.
Semi-transparante stof
Zwart/grijs gaas
6 standaard Ral kleuren
8 stofkleuren
In kozijn montage met magneet

DUHO

DUHO

Max 140 cm breed
Max 200 cm hoog
28 mm frame
Verduistering black-out stof
Zwart/grijs gaas
6 standaard Ral kleuren
10 stofkleuren
Geschikt voor dakramen, slaapkamerraam en lichtkoepels

DUHO met flens

DUHO met flens

Max 140 cm breed
Max 200 cm hoog
28 mm frame
Verduistering black-out stof
Zwart/grijs gaas
6 standaard Ral kleuren
10 stofkleuren
Geschikt voor dakramen en lichtkoepels
Magneet montage

 • Gemaakt in Nederland
 • A-kwaliteit horren
 • Online ondersteuning bij opmeten & plaatsen
 • Veilig online betalen

Ons product de DUHO is een black-out stof gecombineerd met insectenwering, de functionele, moderne raamdecoratie en insectenwering samen in één product. Vanwege de verduisterende raamdecoratie stof is deze plissé hor een onmisbaar product in uw huis, slaapkamer of werkkamer. De raamdecoratie en insectenwering is verwerkt in de DUHO en is geproduceerd in een 28mm aluminium frame in 6 standaard RAL-kleuren en kan worden gemonteerd met schroeven, tapes of met magneetmontage.

Vanwege de unieke magneetsluiting kan de DUHO op elke gewenste stand gepositioneerd worden en heeft hierdoor een optimale functionaliteit. De raamdecoratie en plissé stoffen hebben vanwege de witte reflecterende achterkant en de zilverkleurige laag aan de binnenkant, een energiebesparend effect. Het raamdecoratie houdt de zon in de zomer buiten en in de winter kan de kou niet via het raam/glas ontsnappen.

Daarnaast weert deze plissé stof het binnenkomende zonlicht tot ruim 95%, waardoor deze stof ideaal is voor het gebruik in de slaapkamer. Deze zogenaamde non-woven 100% polyester raamdecoratie kwaliteit is verkrijgbaar in 10 eigentijdse kleuren zodat er altijd wel een goed passende kleur voor uw interieur te vinden is. Het geplisseerde insectengaas/ insectenwering kan worden geleverd in grijs en antraciet zwart plissé gaas om zo een optimale en strakke uitstraling te verkrijgen.

De DUHO is met name geschikt voor alle lichtkoepels, alle dakvensters en naar buiten openslaande ramen en deuren, de magneetmontage is geschikt voor bijna alle situaties.

 

Ons product de PLIHO is een raamdecoratie en insectenwering in één product. Vanwege de veelzijdigheid van de plissé stoffen, de luxe decoratieve uitstraling en trendy kleuren, is deze functionele plissé hor met insectenwering toepasbaar in elk interieur en alle ruimtes.

De plissé stof bestaat uit één laag gevouwen stof die als een harmonica opvouwt. Dit veelzijdige en decoratieve plissé product is zeer geschikt voor woonkamer, slaapkamer, werkkamer of badkamer. Vanwege de rustige en semi-transparante plissé stof met insectenwering maakt het de PLIHO ook geschikt voor werkruimtes en kantoren, een fijne magneetsluiting sluit altijd.

Uniek aan de PLIHO is het frame. Het is slechts 17 mm dun en leverbaar in 6 standaard RAL-kleuren. Vanwege de unieke magneetsluiting kan de PLIHO op elke gewenste stand gepositioneerd worden. De plissé stoffen hebben een luxe decoratieve uitstraling. De PLIHO kan in combinatie met geplisseerd grijs of antraciet zwart insectenwering gemaakt worden om zo een optimale en rustige uitstraling te krijgen.

De PLIHO is met name geschikt voor lichtkoepels, dakvensters en voor buiten openslaande ramen, de magneetmontage is geschikt voor bijna alle situaties.

 

Wij leveren horren producten; raamhor, plissé hor, insectenwering met raamdecoratie en bijna in alle soorten en maten:

 • Plissé hor
 • Raamrolhorren
 • Inzethorren
 • Voorzethorren
 • Plissé horren met raamdecoratie
 • Raamdecoratie met magneetmontages
 • Accessoires voor horren

Waarom koopt u bij de Horrenfabriek?

 • Wij leveren in heel Nederland gratis uw product
 • U ontvangt van elke bestelling en levering bevestigingen en tracking codes
 • Nederlands maatwerk producten
 • Altijd scherpe prijzen
 • Whatsapp functie voor snel en persoonlijk contact
Raamdecoratie met insectenwering
Chat met ons