Retourneren en garantie

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar ons adres zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Dus helemaal onbeschadigd en compleet. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@horrenfabriek.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Sommige producten zijn een uitzondering op het herroepingsrecht. Wanneer het product de aard heeft van 1 van de onderstaande opties is dit niet mogelijk. Wij doen ons best om dit zo duidelijk mogelijk te vermelden bij de producten wanneer dit het geval is.

  • die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • Meetfouten;
  • producten die wij voor je op maat hebben gemaakt, maatwerk kun je niet retourneren. Maatwerkproducten zijn dus uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Garantie

Wij hanteren de wettelijke garantietermijnen van de producten tenzij anders omschrijven bij het product. Op al onze producten krijg je 2 jaar garantie. Zie de voorwaarden van garantie in onze leveringsvoorwaarden.

Onze gegevens

Horrenfabriek.com
Voorstraat 29
4033 AB Lienden

info@horrenfabriek.com
088 008 17 05

KVK-nummer: 69039992
BTW-nummer: NL825526772B01

 

Chat met ons