Retourneren en garantie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@horrenfabriek.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Sommige producten zijn een uitzondering op de het herroepingsrecht. Wanneer het product de aard heeft van 1 van de onderstaande opties is dit niet mogelijk. Wij doen ons best om dit zo duidelijk mogelijk te vermelden bij de producten wanneer dit het geval is.

  • die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • Meetfouten;
  • Alle producten die wij maken zijn op maat voor u gemaakt, maatwerk kunt u niet retourneren. Maatwerkproducten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Garantie

Wij hanteren de wettelijke garantietermijnen van de producten tenzij anders omschrijven bij het product.

Onze gegevens

Horrenfabriek.com
Molenstraat 14a
4033 AV Lienden

info@horrenfabriek.com
088 008 17 05

KVK-nummer: 69039992
BTW-nummer: NL825526772B01