Magnetische vliegengordijnen voor enkele deuren maatwerk

Magnetische vliegengordijnen voor enkele deuren Geniet van de zomer, insecten blijven buiten. Maar dat niet alleen. De horgordijnen van Horrenfabriek.com maken uw zomer nog prettiger: Makkel…

Lees meer >

€ 119,00
cm

Informatie over de Magnetische vliegengordijnen voor enkele deuren maatwerk

Montage Op het kozijn

Over dit product

Magnetische vliegengordijnen voor enkele deuren

Geniet van de zomer, insecten blijven buiten. Maar dat niet alleen. De horgordijnen van Horrenfabriek.com maken uw zomer nog prettiger:

  • Makkelijk in en uitlopen, altijd uw handen vrij voor de boodschappen of een dienblad met lekkers.
  • Geen insecten, maar wel licht in huis. Waar de ouderwetse kattenstaarten het huis donker maken, is dat met vliegengordijnen niet het geval.

Onze magnetische vliegengordijnen zijn voorzien van een uniek, magnetisch, zelfsluitend systeem. Nadat u door het horgordijn bent heengelopen, sluit het gordijn weer achter u. Insecten blijven daardoor waar we ze nodig hebben: buiten.
Spelende kinderen en huisdieren kunnen makkelijk in en uit rennen, het gordijn sluit vanzelf.
Wij kunnen veel verschillende maten leveren en voor schuifpui of openslaande tuindeuren maken wij een magnetisch horgordijn op maat!

Ook voor grotere deuren hebben wij magnetische vliegengordijnen.

Tot maar liefst en 250cm breed en 260cm hoog in 2 uitvoeringen:

  • Voor enkele deuren tot 140cm breed worden uitgevoerd met 1 doorloopopening en 2 flappen. 
  • Voor dubbele deuren en schuifpuien hebben onze magnetische vliegengordijnen 2 doorloopopeningen en 3 flappen. Zo kunt u bij iets minder mooi weer één van de deuren sluiten, maar alsnog door het gordijn lopen.

Speciaal voor campers en caravans.

Deze variant vliegengordijnen zijn voorzien van een magneetzoom waarin de magneten zijn weggewerkt.

U loopt soepel door de opening en het gordijn sluit geruisloos achter u. De kleur van het gordijn is effen zwart. Wel lekker frisse lucht in de caravan of camper, géén insecten!

LET OP!!!

De breedtemaat gaat per 5cm omhoog en is semi maatwerk!! Dus de hor wordt geleverd in vaste maten op bijvoorbeeld 95cm, 120cm, 145cm!

De oplossing voor de overmaat is heel eenvoudig. Aan de bovenzijde dient de band iets dubbel gevouwen te worden en dit bij voorkeur aan de zijkant.

De hoogte is wel maatwerk.

Houdt aub rekening met het feit dat de onderzijde van het gordijn iets los moet komen te hangen van de dorpel of vloer anders sluit het gordijn niet meer aan de onderzijde.

 

 

Lees meer >

  • Gemaakt in Nederland
  • A-Kwaliteit horren
  • Online ondersteuning bij opmeten & plaatsen
  • Veilig online betalen
Chat met ons